Sign in to confirm you’re not a bot
This helps protect our community. Learn more
Szőcs Reni - Távoli Bérc - Official Video
Köszönjük a “Soproni Petőfi Színház” közreműködését! - gyönyörű színház, remek programokkal! Ne hagyjátok ki! Keszült az NKA támogatásával. Köszönjük! Szerzők: Krajczár Péter - Tabár István Producer: Spaics Igor Rendező: Czoller Bence Operatőr: Nagyistók Máté Fővilágosító: Vékony Dániel Vágó: Nagy Botond Sminkes: Erdei Nikolett Gitárjáték: Szakonyi Milán Gyártás: TH Produkcio | hello@thprodukcio.hu | +36 1 814 3000 DALSZÖVEG Távoli bérc Hol van valaha ki voltam, puha köddé vált. Szórtam szememből a fényt, sok éven át! A boldog percekért még vállalnám, Napfényben búcsúztam, az éj hullt rám. Valaha volt féltett kincseim, kibontották Ooooo legszebb álmaim leoltották. Ref.: Távoli bérc, lángol a szívem Oda visz az út és még tovább, nem álom már. Fáj fáj néha itt benn Keresem a mában a múlt szavát, az otthon vár! Érzem haza húz a múltam, szelíd csendben már, Egyszer beköszönök én, ki mindent áld. Lelkem kulcsra zárt ezt adnám át, Ábrándos gyermekkortól rég, viszlát! Valaha volt féltett kincseim, kibontották Ooo legszebb álmaim leoltották. Ref.: Távoli bérc, lángol a szívem Oda visz az út és még tovább, nem álom már Fáj fáj néha itt benn Keresem a mában a múlt szavát, hol az otthon vár! Felcsillan egy fény, most látom végre, Visszatérek én a nap fényében égve! Rég volt, keresem a múltam, azt ahogyan éltem, azt amivé lettem, keresem a szívemben az igaz énem, mert ahonnan jöttem ott meg volt még.

Follow along using the transcript.

MistralMusic

158K subscribers